fbpx
 

Закажи бесплатна консултација

Најчестите прашања за Data Science Academy 2021 

Како може да ги поделам ратите? Колкав попуст можам да искористам сега? Што сè опфаќа програмата во детали? Што ако пропуштам некое предавање? Што значи верификувана програма од МОН? Што значи попустот за студенти?

Закажи бесплатна консултација, а ние ќе те побараме за да ги одговориме сите твои прашања поврзани со Академијата за Data Science. 

Остави ги своите податоци и ние ќе те побараме: