12 јули, 2019

Симон Милошевски

„Business Intelligence is a must. Носење одлуки врз база на податоци и информации кои произлегуваат од нив, во денешниот свет е единствениот начин за успешен бизнис.“
1 јули, 2019

Александра Андоновска

„Веќе некој период слушам дека се повеќе и повеќе се зборува за Data Science како тема и дека е перспективно поле кое ќе се развива во […]
1 јули, 2019

Оливера П. Станојевиќ

„Data Science е иднината, кај нас е новитет, во светот не ѐ и навистина е супер што Data Masters ни ја доближува таа иднина и ни […]
25 јуни, 2019

Срна Гугуловска

Како основач на start up и член на start up заедницата, овие обуки се од круцијално значење за да на самиот почеток се постават основите за успешен бизнис revenue.
25 јуни, 2019

Бојана Спировска

Желбата да ги проширам моите можности во однос на поефективна обработка на податоци, ме потикна да се запишам на обуката.
25 јуни, 2019

Дино Шкријељ

Вие ни понудивте опции по кои може да тргнеме да ги бараме решенијата а на нас е да одлучиме како тоа ќе го искористиме во иднината.
25 јуни, 2019

Илија Филиповски

Обуката за мене претставуваше одличен почеток кон една обемна тематика.
25 јуни, 2019

Андреј Илиевски

Јас би ги советувал сите кои се двоумат да го започнат својот Data Science career path да не се двоумат и без размислување да се пријават […]