Оставете ги вашите лични податоци, одберете ја академијата која сакате да ја посетувате и нашиот тим ќе ве исконтактира.

Направете го првиот чекор кон вашата иднина во Data Science. Местата се ограничени, резервирајте сега.

Бројот на места за Практична примена на Data Science во Python и Data Science Академија е пополнет.
Сите што аплицираа ќе бидат контактирани од нашиот тим. Среќно!


 

Практична примена на Data Science во Python (пополнето)
Data Science Академија (пополнето)

Дата Мастерс