fbpx
 
Дата муабет е средишно место на кое разговараме на теми поврзани со податоците. Секоја епизода опфаќа нов аспект и сфера во која нашиот домаќин Гораст Цветковски заедно со гостите се обидува да го доближи светот на податоците, трендовите во кои се движат, нивното сегашно и идно влијание. Целта на овој Подкаст е да едуцира, но и да поттикне дискусија околу теми што се важни, почнувајќи од тоа каков воздух дишеме, па сè до етика, обработка на податоци, суштината на Data Science и многу други.

Придружете ни се на по еден Дата муабет

 

Data-Driven-Football-za-web
Insurance-za-web (1)
Fighting-Cancer-with-Data
Podkast-Investing-in-Bitcoin-vs-Stocks
Podkast-Google-Knows-You-web
Strana za Podkast4
Strana za Podkast3
Strana za Podkast2
Strana za Podkast