fbpx

Вовед во Python програмирање 

(ONLINE ОБУКА)

Вовед во Python програмирање  е обука преку која ќе имате можност да се запознаете со основните принципи и најдобрите практики на програмирањето. Почнувајќи од основната синтакса па се до функционалностите кои ги нуди овој јазик ќе научите да решавате  комплексни проблеми и ќе знаете како да го контролирате текот на она што го работите. Без разлика дали сте студент или вработен - сега е најдобро време да навлезете во IT индустријата и во светот на програмирањето.

We practice what we teach.

Вовед во Python програмирање

обука од
Python Master модулот

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ МОДУЛИ

Што ќе изучите

На оваа обука , ќе се запознаете со синтаксата на Python и основните податочни структури. Ќе научите да дефинирате условни изрази, начин на структурирање на код, работа со датотеки и начин на справување со грешки.

По завршување на оваа обука:

  • ќе имате основни познавања од програмирање
  • ќе имате основни познавања од работа во Python околина
  • ќе знаете да ги препознаете различните податочни структури
  • ќе можете да ги користите податочните структури и да манипулирате со нив
  • ќе знаете да пишувате функции и да ги реискористувате истите
  • ќе научите како да го структурирате и оптимизирате вашиот код
WordPress › Грешка

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.