fbpx
18 мај, 2021

„Професионалната надградба е постојан процес што не треба да запре“ – интервју со Моника Андоновска

14 април, 2021
јасмина груевска божиновска

„Секој економист треба да ги владее Python, SQL и Power BI“

17 февруари, 2021

„Data Science го обликува светот“ – интервју со Сања Станчевска

8 февруари, 2021

„Секој аналитичар треба да инвестира во изучување Data Science“

15 јануари, 2021

„Потенцијалот на Data Science допрва ќе се почувствува“ – Коста Секуловски, стипендист на Data Science академија

11 јануари, 2021
pavel-gorgovski

Запознајте го Павел Ѓорговски – стипендист на нашата Data Science академија

3 ноември, 2020

Робертино Димоски – студент на обуката за Анализа и визуелизација на податоци преку Python

1 ноември, 2020

Васил Малјановски – студент на обуката за Анализа на податоци преку Power BI

31 октомври, 2020

Катерина Стојанова – студент на обуката за Анализа на податоци преку Power BI