fbpx
19 јули, 2021
Интервју со Емилија Николовска

„Би сакала да правам научни истражувања“

6 јули, 2021
интервју со Јована Стојановска

„Излегувањето од комфор зоната е неопходно за напредок во кариерата“

10 јуни, 2021
Интервју со Ристо Ѓуров

„Љубовта кон космологијата ме воведе во Data Science“

2 јуни, 2021
dimitar-dzorlev

„Се гледам како иден инженер по роботика и вештачка интелигенција“

26 мај, 2021
даниел петковски интервју

„Никогаш не е доцна за промена на кариерата“

18 мај, 2021

„Професионалната надградба е постојан процес што не треба да запре“ – интервју со Моника Андоновска

14 април, 2021
јасмина груевска божиновска

„Секој економист треба да ги владее Python, SQL и Power BI“

17 февруари, 2021

„Data Science го обликува светот“ – интервју со Сања Станчевска

8 февруари, 2021

„Секој аналитичар треба да инвестира во изучување Data Science“

15 јануари, 2021

„Потенцијалот на Data Science допрва ќе се почувствува“ – Коста Секуловски, стипендист на Data Science академија

11 јануари, 2021
pavel-gorgovski

Запознајте го Павел Ѓорговски – стипендист на нашата Data Science академија

3 ноември, 2020

Робертино Димоски – студент на обуката за Анализа и визуелизација на податоци преку Python

1 ноември, 2020

Васил Малјановски – студент на обуката за Анализа на податоци преку Power BI

31 октомври, 2020

Катерина Стојанова – студент на обуката за Анализа на податоци преку Power BI

30 октомври, 2020

Дарко Малиновски – студент на обуката за Анализа и визуелизација на податоци преку Python

2 мај, 2020

„Академијата за Data Science е stepping stone“

17 април, 2020

Data Science Академија „Data Science е сегашност, а не иднина“

13 април, 2020

Data Science Академија „Data scientist e хибрид од data хакер, аналитичар и доверлив консултант““

11 април, 2020

Data Science Академија „Група на комплетно различни генијални поединци“

8 април, 2020

BUSINESS INTELLIGENCE во светот на МЕНАЏЕРИТЕ

6 април, 2020

DATA SCIENCE во светот на ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

4 април, 2020

DATA SCIENCE во светот на ФАРМАЦИЈАТА

27 февруари, 2020

Даниела и Надица – студенти на обуката за Business Intelligence

10 февруари, 2020

На кафе со Мартина и Илија

29 јануари, 2020
Од обука до успешна приказна – интервју со Александра и Катерина

Од обука до успешна приказна – интервју со Александра и Катерина

12 декември, 2019

Алцхајмер е предвидлив. Data Science во медицината – рана дијагностика на Алцхајмерова болест

11 јули, 2019

Христијан Милошевски – студент на обуката за Business Intelligence

8 јули, 2019

Симон Милошевски – студент на обуките за Data Science и Business Intelligence

1 јули, 2019

Александра Андоновска од обуката Основи на Data Science

1 јули, 2019

Оливера П.Станојевиќ – студент на обуката Data Science

25 јуни, 2019

Срна Гугуловска, студент на обуките за Data Science и Бизнис Интелигенција

25 јуни, 2019

Дино Шкријељ – студент на обуката за Business Intelligence

17 јуни, 2019

Андреј Илиевски од обуката Основи на Data Science

13 јуни, 2019

Илија Филиповски – студент на обуката Основи на Data Science

13 јуни, 2019

Бојана Спировска – студент на обуката за Business Intelligence