fbpx
 

Data Masters кариерен ментор

Да се направи следниот чекор во постоечката или во нова кариера не е едноставна задача. Некогаш ги имате сите информации, но не ви се јасни придобивките за да можете да донесете одлука. Во друг случај, можеби не ви е сосема јасно која алатка/програма треба да ја научите следно за да можете да напредувате.

Доколку сте личност која работи со податоци или сакате да се насочите кон полето на Data Science, но не сте сосема сигурни како да го сторите тоа, нашиот кариерен ментор ќе ви помогне да ја донесете вистинската одлука за градење на кариера и надградба на знаење.

 

Како функционира процесот на консултација?

Во формуларот потребно е да ги оставите вашите податоци, образование и познавање на програмски јазици или други видови на алатки.

Посочете ни за што конкретно ви е потребен совет - дали би сакале да се доквалификувате, преквалификувате, во која насока/област сакате да ја градите кариерата (колку подетално ни посочите за што ви е потребен совет, толку подобра анализа можеме да направиме за вас).

По поднесувањето на пријавата, кариерниот ментор ја разгледува и ќе ве контактира за да закажете состанок на кој би поразговарале за опциите за насочување за да напредувате во кариерата.

Консултацијата е бесплатна. Овој пристап е дел од нашите заложби да им помогнеме на поединците кои сакаат да се градат во полето на Data Science, но не се сигурни кои чекори да ги преземат.

 

Пријави се за бесплатна консултација

 

Формулар за пријава

 

ПРИЈАВА

Оставете ги вашите лични податоци и нашиот тим ќе ве исконтактира

 

  Data Masters кариерен ментор

  Да се направи следниот чекор во постоечката или во нова кариера не е едноставна задача. Некогаш ги имате сите информации, но не ви се јасни придобивките за да можете да донесете одлука. Во друг случај, можеби не ви е сосема јасно која алатка/програма треба да ја научите следно за да можете да напредувате.

  Доколку сте личност која работи со податоци или сакате да се насочите кон полето на Data Science, но не сте сосема сигурни како да го сторите тоа, нашиот кариерен ментор ќе ви помогне да ја донесете вистинската одлука за градење на кариера и надградба на знаење.

   

  Како функционира процесот на консултација?

  Во формуларот потребно е да ги оставите вашите податоци, образование и познавање на програмски јазици или други видови на алатки.

  Посочете ни за што конкретно ви е потребен совет - дали би сакале да се доквалификувате, преквалификувате, во која насока/област сакате да ја градите кариерата (колку подетално ни посочите за што ви е потребен совет, толку подобра анализа можеме да направиме за вас).

  По поднесувањето на пријавата, кариерниот ментор ја разгледува и ќе ве контактира за да закажете состанок на кој би поразговарале за опциите за насочување за да напредувате во кариерата.

  Консултацијата е бесплатна. Овој пристап е дел од нашите заложби да им помогнеме на поединците кои сакаат да се градат во полето на Data Science, но не се сигурни кои чекори да ги преземат.

   

  Закажи бесплатна консултација

  Формулар за пријава

  ПРИЈАВА

  Оставете ги вашите лични податоци и нашиот тим ќе ве исконтактира

   

   Data Masters кариерен ментор

   Да се направи следниот чекор во постоечката или во нова кариера не е едноставна задача. Некогаш ги имате сите информации, но не ви се јасни придобивките за да можете да донесете одлука. Во друг случај, можеби не ви е сосема јасно која алатка/програма треба да ја научите следно за да можете да напредувате.

   Доколку сте личност која работи со податоци или сакате да се насочите кон полето на Data Science, но не сте сосема сигурни како да го сторите тоа, нашиот кариерен ментор ќе ви помогне да ја донесете вистинската одлука за градење на кариера и надградба на знаење.

    

   Како функционира процесот на консултација?

   Во формуларот потребно е да ги оставите вашите податоци, образование и познавање на програмски јазици или други видови на алатки.

   Посочете ни за што конкретно ви е потребен совет - дали би сакале да се доквалификувате, преквалификувате, во која насока/област сакате да ја градите кариерата (колку подетално ни посочите за што ви е потребен совет, толку подобра анализа можеме да направиме за вас).

   По поднесувањето на пријавата, кариерниот ментор ја разгледува и ќе ве контактира за да закажете состанок на кој би поразговарале за опциите за насочување за да напредувате во кариерата.

   Консултацијата е бесплатна. Овој пристап е дел од нашите заложби да им помогнеме на поединците кои сакаат да се градат во полето на Data Science, но не се сигурни кои чекори да ги преземат.

    

   Закажи бесплатна консултација

   Формулар за пријава

   ПРИЈАВА

   Оставете ги вашите лични податоци и нашиот тим ќе ве исконтактира