fbpx

FREE WEBINAR - Зошто Data Science е основа за успех во современиот бизнис

Целта на Career Course Модулите е да ве изградат во Data Science професионалци без притоа да имате некакво предзнаење. Истите ги започнуваме со бесплатниот вебинар кој е всушност првиот модул. Целта на овој вебинар е да ви даде вовед во областа, вовед во тоа што значи кариерно менторирање, ќе ја осознаете суштината на Data Science и ќе стекнете предзнаење и насоки по кои треба да се движите доколку посакувате да напредувате во вашата професија со помош на Data Science.

Data Analysis
преку Python

обука од
Python Master модулот

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ МОДУЛИ

KEY SPEAKER​

Мартина Наумовска

Магистер по вештачка интелигенција и Магистер по иновации и претприемништво при Vienna University of Technology, 5 годишно интернационално искуство а воедно и​ Head of Data Science во Дата Мастерс.

ТЕМА НА ВЕБИНАР

Темата на овој Вебинар е кариерниот развој на еден Data Scientist, вклучувајќи ја и примената на Data Science во различни домени. Сето ова ќе ви го прикажеме преку практичен пример базиран врз ВАШЕТО поле на работа и како Data Science може да го олесни вашето секојдневие, унапреди вашата професија и зголеми успешноста на бизнисот..

Темата на овој Вебинар е кариерниот развој на еден Data Scientist, вклучувајќи ја и примената на Data Science во различни домени

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ ОВОЈ ВЕБИНАР

Data Science е сегашност во многу светски бизниси. Податоците се дел од секој бизнис, а целта на оваа област е како при обработката на истите вашата фирма да добие конкурентска предност. Вебинарот е наменет за секој кој сака да дознае повеќе за Data Science и која е всушност придобивката од интегрирањето на Data Science во своето поле на работа.

​ШТО ЌЕ НАУЧИМЕ​

На овој вебинар ќе научиме што е Data Science, како и каде се применува, како се гради кариера во овој домен и која е важноста на кариерното менторирање.

* Бројот на места е ограничен

WordPress › Грешка

There has been a critical error on this website.

Дознајте повеќе за дебагирање во WordPress.