12 декември, 2019

Алцхајмер е предвидлив. Data Science во медицината – рана дијагностика на Алцхајмерова болест

24 јануари, 2020

5 Причини за DATA SCIENCE обука

24 април, 2020

Модуларни обуки – вистинскиот чекор до Data Science кариера

18 мај, 2020

Што е Data Science консултантство ?

22 мај, 2020

Python и светските гиганти

26 јуни, 2020

#СподелувамеИскуство за да ја откриете моќта на податоците

29 јуни, 2020

#СподелувамеИскуство со нашиот тим

7 јули, 2020

Аплицирај за ваучер и обучи се!

27 јули, 2020

Искуство со напредни алгоритми по Data Science – NLP

14 август, 2020

Data Masters – прва државно верификувана Академија за Data Science во Македонија

25 септември, 2020

Како да се справиме со економските последици предизвикани од КОВИД 19 кризата?

   
20 октомври, 2020

Прва академија за Бизнис Интелигенција (BI) во Македонија