fbpx

Добредојдовте во светот на Data Science!

Kако дел од проектот чија цел е помош на сите во време на глобална криза - Data Masters доделува 4 стипендии за Data Science Академијата за да им овозможи на 4 индивидуи полесно да ја започнат кариерата од соништата.

Нашата цел е да ви дадеме можност за изработка на практичен реален проект каде што со помош на нашето консултантско искуство ќе ги направите првите чекори во оваа област. Програмата на академијата за Data Science е верификувана од Министерство за образование и наука на Македонија.

 

Услови за стипендирање

Условите за стипендирање се доста едноставни, доколку имате 21-45 години и имате основно познавање од математика и статистика се што треба да направите е да го прикачите вашето CV во формуларот долу. По вашата апликација ќе бидете известени за термин за тестирање и доколку успешно го поминете тестирањето последниот чекор е интервју со нашите предавачи.

Среќно! ⚒

 

Видови на стипендии

За оваа Data Science академија доделуваме:

Една целосна стипендија во вредност од 2500 еур
Една стипендија во вредност од 1250 еур 
2 стипендии во вредност од 750 еур

Пријавувањето е отворено до 21 часот на 05.12.2020.

Мake the first step to become a Мaster of your data!

 
 

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈАТА

15.12.2020

2.500 евра

Направете го првиот чекор кон
вашата иднина во Data Science.

Местата се ограничени, аплицирајте веднаш!

21Максимален број на студенти

00

days


Преостанати денови за аплицирање

4Преостанати слободни места

ПРИЈАВА ЗА СТИПЕНДИЈА

Оставете ги вашите лични податоци и нашиот тим ќе ве исконтактира

 

  За повеќе информации контактирајте не...

  078 282 923

  Добредојдовте во светот на Data Science!

  Kако дел од проектот чија цел е помош на сите во време на глобална криза - Data Masters доделува 4 стипендии за Data Science Академијата за да им овозможи на 4 индивидуи полесно да ја започнат кариерата од соништата.

  Нашата цел е да ви дадеме можност за изработка на практичен реален проект каде што со помош на нашето консултантско искуство ќе ги направите првите чекори во оваа област. Програмата на академијата за Data Science е верификувана од Министерство за образование и наука на Македонија.

   

  Услови за стипендирање

  Условите за стипендирање се доста едноставни, доколку имате 21-45 години и имате основно познавање од математика и статистика се што треба да направите е да го прикачите вашето CV во формуларот долу. По вашата апликација ќе бидете известени за термин за тестирање и доколку успешно го поминете тестирањето последниот чекор е интервју со нашите предавачи.

  Среќно! ⚒

   

  Видови на стипендии

  За оваа Data Science академија доделуваме:

  Една целосна стипендија во вредност од 2500 еур
  Една стипендија во вредност од 1250 еур
  2 стипендии во вредност од 750 еур

  Пријавувањето е отворено до 21 часот на 05.12.2020.

  Мake the first step to become a Мaster of your data!

  ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈАТА

  15.12.2020

  2.500 евра

  Направете го првиот чекор кон
  вашата иднина во Data Science.

  Местата се ограничени,
  аплицирајте веднаш!

  21Максимален број на студенти

  00

  days


  Преостанати денови за аплицирање

  4Преостанати слободни места

  ПРИЈАВА ЗА СТИПЕНДИЈА

  Оставете ги вашите лични податоци и нашиот тим ќе ве исконтактира

   

   За повеќе информации контактирајте не...

   078 282 923

   Добредојдовте во светот на Data Science!

   Kако дел од проектот чија цел е помош на сите во време на глобална криза - Data Masters доделува 4 стипендии за Data Science Академијата за да им овозможи на 4 индивидуи полесно да ја започнат кариерата од соништата.

   Нашата цел е да ви дадеме можност за изработка на практичен реален проект каде што со помош на нашето консултантско искуство ќе ги направите првите чекори во оваа област. Програмата на академијата за Data Science е верификувана од Министерство за образование и наука на Македонија.

    

   Услови за стипендирање

   Условите за стипендирање се доста едноставни, доколку имате 21-45 години и имате основно познавање од математика и статистика се што треба да направите е да го прикачите вашето CV во формуларот долу. По вашата апликација ќе бидете известени за термин за тестирање и доколку успешно го поминете тестирањето последниот чекор е интервју со нашите предавачи.

   Среќно! ⚒

    

   Видови на стипендии

   За оваа Data Science академија доделуваме:

   Една целосна стипендија во вредност од 2500 еур
   Една стипендија во вредност од 1250 еур
   2 стипендии во вредност од 750 еур

   Пријавувањето е отворено до 21 часот на 05.12.2020.

   Мake the first step to become a Мaster of your data!

   ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈАТА

   15.12.2020

   2.500 евра

   Направете го првиот чекор кон
   вашата иднина во Data Science.

   Местата се ограничени,
   аплицирајте веднаш!

   21Максимален број на студенти

   00

   days


   Преостанати денови за аплицирање

   4Преостанати слободни места

   ПРИЈАВА ЗА СТИПЕНДИЈА

   Оставете ги вашите лични податоци и нашиот тим ќе ве исконтактира

    

    За повеќе информации
    контактирајте не...

    078 282 923