fbpx
DS-akademija-5-FAQ
nashite-studenti-sidebanner

Целта на Data Masters отворените денови е да се запознаеме со вас и да ви ги претставиме предностите на нашите академии за Business Intelligence и Data Science. Ќе ги одговориме сите ваши прашања кои се поврзани со нашите aкадемии бидејќи сакаме да ве запознаеме со нашата методологија на пренесување на знаење, да ве запознаеме со главните предавачи и да ви ги презентираме компетенциите и бенефитите кои ќе ги стекнете учејќи кај нас.

Отворен ден за Data Science Академија

На отворениот ден за Data Science академијата ќе добиете информации и насоки до најбрзорастечката и современа област, вештачка интелегенција, како и можност директно да поставувате прашања до нашите обучувачи и ментори се со цел подобро да се запознаеме и потранспарентно да ги претставиме придобивките и бенефитите на единствената верифицирана од МОН Data Science академијата во Македонија, како и поволностите за плаќање..

Датум и времетраење
Отворениот ден за Data Science академијата ќе биде на 14ти ноември ( сабота ) од 11 до 13 часот

Начин на одвивање на онлајн отворениот ден
Отворените денови ќе се одвиваат на платформата ZOOM (Секој пријавен за отворените денови ќе добие линк со кој ќе може да се приклучи на платформата ZOOM)

Програма
од 11ч до 11ч и 15мин - запознавање
од 11ч и 15мин до 11ч и 45мин - презентација за Data Science академијата со Мартина Наумовска
од 11ч и 45мин до 13ч - прашања и одговори со Катерина Јангеловска

Презентери
Мартина Наумовска - Магистар по вештачка интелегенција и ментор на Data Science академијата
Катерина Јангеловска - Дипломиран математичар, инженер по математичка економија

Поволности
За време на отворените денови Дата Мастерс ви нуди 10% попуст за пријава во Data Science академијата и 20% попуст за сите наши обуки во 2021 годинаМake the first step to become the Мaster of your data!

  За повеќе информации контактирајте не...

  078 282 923

  Отворен ден за Business Intelligence академија

  На отворениот ден за Business Intelligence академијата ќе добиете информации за првата акдемија во Македонија од оваа област, како и можност директно да поставувате прашања до нашите обучувачи и ментори се со цел подобро да се запознаеме и потранспарентно да ги претставиме придобивките и бенефитите стекнати на нашата академија и поволностите за плаќање.

  Датум и времетраење
  Отворениот ден за Business Intelligence академијата ќе биде на 14ти ноември ( сабота ) од 11 до 13 часот

  Начин на одвивање на онлајн отворениот ден
  Отворените денови ќе се одвиваат на платформата ZOOM
  (Секој пријавен за отворените денови ќе добие линк со кој ќе може да се приклучи на платформата ZOOM)

  Програма
  од 11ч до 11ч и 15мин - запознавање
  од 11ч и 15мин до 11ч и 45мин - презентација за Business Intelligence академијата со Филип Петровски
  од 11ч и 45мин до 13ч - прашања и одговори со Даниела Алексоска

  Прзентери
  Филип Петровски - Дата Архитект и ментор на Business Intelligence академијата
  Даниела Алексоска - Дипломиран инженер по електротехника и информациски технологии

  Поволности
  За време на отворените денови Дата Мастерс ви нуди 10% попуст за пријава во Business Intelligence академијата и 20% попуст за сите наши обуки во 2021 година  Мake the first step to become the Мaster of your data!

   За повеќе информации контактирајте не...

   078 282 923